Yrityskäyttäjät voivat perustaa Icephormiin oman kauppansa, minkä kautta myydä tuotteita, joiden markkinoinnin hoitaa Icephorm. Tilauksen käsittely toimii saumattomasti Icephormin tilauksenhallinnan kautta. Voit seurata tilauksiasi järjestelmämme kautta 24 tuntia vuorokaudessa. Oppiaksesi, kuinka myydä Icephormissa, lue läpi kohta ”kuinka myydä”.

Pääset listaamaan kohteesi myyntiin klimmaalla ensin Tilin Hallintaa etusivun oikeassa yläreunassa. Valitse sitten Listausten Hallintapaneeli. Sieltä löydät kohdan "Luo Uusi Listaus".

Ala täyttää tyhjiä kohtia myytävän tavaran tiedoilla. Sivulta löytyy jo valmiiksi auttavia tekstejä, joten mikäli koet epävarmuutta, tarkista, olisiko apua tarjolla.

Vastaavia kohteita

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.